23 oktober 2017

Spaghetti med reker og sukkererter ♫♫


Mer reker og pasta..... ♫♫
Denne gangen med sukkererter.
Sukkererter kan spises rå, som snacks, kokes eller stekes.

I dag putter jeg sukkerertene i en god, kremet pastarett sammen med reker.
Rask, enkel og god hverdags-middag !


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 1 kg reker med skall
  • 250 g fullkorn spaghetti
  • 150 g sukkererter
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 ss olje
  • 2 vårløk
  • 1 dl fløte
  • 1 dl vann
  • 1/2 stk knust grønnsaksbuljongterning
  • Salt 
  • Pepper
  • (Dill) 
Sånn gjør du:
  1. Rens rekene og sett dem til side. Skrelle reker kan du gjerne gjøre dagen før. Sett dem i en tett boks i kjøleskapet, da holder de seg ett par dager.
  2. Kok spaghetti etter anvisning på pakken.
  3. Skjær sukkererter i biter.
  4. Finhakk hvitløk og skjær vårløk i tynne ringer.
  5. Varm opp olje i en stekepanne og fres hvitløk og vårløk to minutter.
  6. Tilsett fløte, vann og knust grønnsaksbuljong.
  7. Smak til sausen med salt og pepper.
  8. La det koke opp før du blander inn kokt spaghetti og sukkererter. 
  9. La alt bli gjennomvarmt før du helt til slutt forsiktig blander inn rekene.
  10. Dryss over litt frisk dill ved servering, hvis du har.
Koker pasta, steker vårløk og hvitløk ♫♫
Spaghettien er klar, lager saus ♫♫
Spis & Nyt ♫♫

Ingredienser ♫♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF