18 januar 2017

Pasta med sjømat 💕


Jeg ELSKER sjømat 💗

Fersk er selvfølgelig best, men i dag ble den en pakke med fryst sjømatmix, som inneholder blekksprut, muslinger og reker. 
Som hverdags-middag, sammen med pasta er den helt grei.
Anbefaler og tine den langsomt i kjøleskapet i ca. 24 timer.

Herlig pastamiddag på under 30 minutter




Du trenger til 4 porsjoner:
  • 200 g fullkornpasta, jeg brukte spaghettini
  • 400 g sjømatmix
  • 2 ss solsikke eller rapsolje
  • 1 fedd hvitløk, presset 
  • 1/2 chili
  • 1 sjalottløk
  • 1 lime, saften
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ss persille, finhakket
  • 2 ss revet parmesan
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta al'dente i saltet vann etter anvisning på pakken.
  2. Sil av vannet.
  3. Surr sjalottløk, chili og hvitløk i litt olje. Tilsett tint sjømatmix (sil godt av overflødig væske, som har dannet seg i posen) og la det surre ett par minutter.
  4. Krydre godt med salt og pepper.
  5. Bland inn kokt pasta, olivenolje, limesaft, persille og parmesan.
  6. Server rykende varm pasta, drysset over litt ekstra persille og ett dryss pepper.
Steker sjømat !
Klar til servering !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF