13 januar 2017

Kremet squashpasta à la carbonara 💕


Pasta carbonara er en kjent italiensk pastarett.
Den tilberedes vanligvis med spaghetti og italiensk bacon, svart pepper, egg og parmesan.
Her har jeg laget en utgave med spaghetti av squash og byttet ut baconet med skinke !

Denne utgaven er mye SUNNERE, men smaker helt smaskens 
- og den smaker bedre enn den ser ut altså 😋

Fiks, ferdig på under 30 minutter ♫♪

Du trenger til 2 porsjoner:
  • 1 stk squash
  • 150 g skinke
  • 2 egg
  • 2 dl matfløte
  • 50 g parmesan + litt til topping
  • Salt
  • Pepper

Sånn gjør du:
  1. Skjær av endene på squashen før du lager tynne strimler ved hjelp av spiralizer. Det ser mye ut, men den faller sammen når du koker den.
  2. Kok opp vann.
  3. Skjær skinken i biter, hvis du ikke bruker ferdig smårettskinke.
  4. Pisk sammen egg, matfløte og rør inn parmesan, litt salt og pepper.
  5. Kok squashspaghetti i kokende vann i 1-2 minutter. Sil av vannet.
  6. Bland spaghettien med eggeblandingen og skinke.
  7. Varm den opp til den begynner å tykne og server den rykende varm med revet parmesan.
  8. Spis & Nyt  💕
Lager squashspaghetti 💕

Ingredienser 💕

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF