20 november 2016

Risottokaker ♪♫ 💕


Hadde igjen rester av gårsdagens sopprisotto -og den var så god så jeg kunne jo ikke kaste den.
Risotto er jo ikke noe særlig å varme opp igjen i en kjele, så da lager man kaker av den.
Her kan du bruke den risottoen du har, samme hva den inneholder - og det blir så godt 💕

Du trenger:
  • Rester av risotto
  • Stekesmør
  • Griljermel
  • Parmesan
Sånn gjør du:
  1. Bland sammen griljermel og parmesan, har du ikke igjen parmesan er det ingen krise. Griljermel kan byttes ut med malte brødrester !
  2. Lag kaker med hendene, skikkelig klin men.
  3. Vend dem i griljermelblandingen.
  4. Varm opp stekepannen og smelt smøret, la det blir litt varmt før du steker kakene.
  5. Stekes på begge sider i 2-3 minutter.
  6. Serveres gjerne med salat.
  7. Spis & Nyt ♪♫
Lager risottokaker !
Steker risottokaker !
Klare til servering ♪♫ 💕
Spis & Nyt ♪♫ 💕

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF