07 januar 2016

Kyllingkjøttdeig & nudler med asiatisk touch ♫♪ 'Some like it hot' !



Har du kyllingkjøttdeig og nudler har du basis for billig og god middag !
Verken kyllingkjøttdeig eller nudler har mye smak, med de tar godt til seg smaker som tilsettes.

Bruk de nudlene du har i huset -eller liker best, jeg brukte tomatnudler laget med hvete.
Smaker herlig friskt og nydelig 🌿



Til 3 porsjoner trenger du:
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • Stekesmør
  • 1 stk gulrot
  • 3 stk vårløk
  • 1 stk chili
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 fedd hvitløk
  • 2 dl kjøttfond/buljong
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss østerssaus
  • 2 ts sesamolje
  • Lime
  • 200 g nudler
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Skjær vårløk og paprika i passende biter.
  2. Finhakk hvitløk og chili.
  3. Riv gulrot på ett rivjern.
  4. Stek kjøttdeig i en stor stekepanne med litt smør.
  5. Tilsett vårløk, paprika, chili, hvitløk og gulrot.
  6. Tilsett kjøttfond.
  7. La blandingen småkoke i ca. 10 minutter.
  8. Smak til med soyasaus, østerssaus, sesamolje og saften av ca. 1/2 lime
  9. Kok nudler etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll ned kaldt vann så den ikke fester deg sammen. 
  10. Bland nudlene godt sammen med kjøttdeigblandingen.
  11. Dryss over hakket koriander ved servering.
Grønnsaker

Ingredienser
Spis & Nyt  ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF