20 januar 2016

Biff i wok med grønn curry paste ♫♪


Thai Green Curry Paste er en våt krydderblanding med kremet konsistens.
Du kan du lage den selv, hvis du har chili, sitrongress, soyaolje, galangal, salt, sjalottløk,
koriander, sukker og muskat.
Hvor sterk den er varier fra de forskjellige produsentene.
Gir en sterk og krydret karakter til wok, sauser, gryteretter og supper.

Her er oppskrift på en enkel, men veldig god, smaksrik wok med mørt storfekjøtt, sprø sukkererter, rødløk og frisk basilikum.
Spis & Nyt ♫♪


Til 4 porsjoner trenger du:
  • 800 g mørt biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet
  • Solsikkeolje
  • 2 stk rødløk
  • 1 ss grønn curry pasta
  • 2 dl grønnsaksbuljong
  • 250 g sukkererter
  • 1 bunt basilikum
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Skjær biffkjøtt i strimler og rødløk i båter.
  2. Varm opp olje i en stekepanne og stek biffstrimler i flere omganger, legg det til side.
  3. Stek rødløken raskt og tilsett curry paste.
  4. Bland godt sammen og tilsett sukkererter og grønnsaksbuljong.
  5. Legg tilbake biffstrimlene og la det småkoke i 2 minutter.
  6. Smak til med salt og pepper.
  7. Ha i basilikumblader rett før servering.
  8. Serveres med ris eller nudler.
Thai Green Curry Paste !

Jeg serverte retten med egg nudler !

Ingredienser til 2 porsjoner !
Klar til servering !
Spis & Nyt ♫♪

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF