03 november 2015

Kylling i pitabrød med 'taco-feeling' !


Ute etter en enkel, god og ganske sunn hverdagsmiddag 
-uten altfor mange kalorier ??
Bruk gjerne pitabrød av fullkorn og mager ost, for å gjøre den litt sunnere 🍅

Denne lager du på under 20 minutter -og du kommer ikke til å få noen klager på smaken !!
Spis & Nyt ♫♪♫

Du trenger til 6 porsjoner:
  • 800 g kjøttdeig av kylling
  • Rapsolje
  • 1/2-1 orange/gul paprika
  • 1/2-1  rød paprika
  • 1 vårløk
  • 6  pitabrød
  • 3 dl lettrømme
  • 1 pakke tacokrydder, eller 2-3 ss hjemmelaget, oppskrift her
  • Revet ost
  • Salat
  • Tomater
  • Tacosaus
Sånn gjør du:
  1. Stek kyllingkjøttdeig i en stor stekepanne med litt rapsolje.
  2. Skjær paprika i biter og tilsett den i kjøttdeigen.
  3. Tilsett vårløk i skiver.
  4. Bland inn tacokrydder og lettrømme.
  5. La alt surre sammen noen minutter.
  6. Varm pitabrød etter anvisning på pakken.
  7. Fyll pitabrød med salat, kyllingblandingen, revet ost tomater og tacosaus.
Kyllingblandingen er klar !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF