26 april 2015

Ostesmørbrød med biff ♫♪


Jeg hadde igjen litt biff fra i går -og når sulten meldte seg litt ut på søndagskvelden,
var det kort vei til kjøkkenet !


Du trenger ikke steke biffkjøttet først, bare skjær kjøttet i strimler og legg det på osten.
Sennep passer ypperlig til biff og ostesmørbrød, bruk gjerne en grov type.

Fiks, ferdig på under 20 minutter.
Ostesmørbrød smaker alltid godt ♫♪

Du trenger:
  • Godt brød
  • Grov sennep
  • Biffkjøtt
  • Biffkrydder
  • Rødløk
  • Hvitost
Hvis du ønsker kan du servere litt salat til ostesmørbrødene ♫♪
  • Salat
  • Cherrytomater
  • Reddiker
  • Paprika
  • Dressing etter smak og behag
Sånn gjør du:
  1. Sett stekeovnen på 200 grader varmluft.
  2. Skjær rått biffkjøttet i strimler og krydre dem godt med biffkrydder eller grillkrydder.
  3. Smør sennep på brødskiver.
  4. Skjær rødløk i ringer og legg noen ringer på brødet.
  5. Dekk med ett godt lag med god hvitost.
  6. Stekes ved forvarmet ovn på 200 grader varmluft i ca. 10 minutter.
  7. Server med salat, hvis du ønsker det.
Spis & Nyt ♫♪

Ha en avslappende aften ♫♪


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF