25 januar 2015

Kyllinggryte med druer !


God, syrlig og sunn kyllingrett, som smaker helt nydelig !
Enkel middag, som passer på travle hverdager, men den smaker kjempegodt og kyllingen blir mør og saftig, så den kan gjerne serveres til gjester eller som søndagsmiddag også.
Fiks ferdig på 20-30 minutter  ♫♫



Til 4-6 porsjoner trenger du:
Inneholder totalt 1813 kcal / 4 porsjoner: 454 kcal per porsjon / 6 porsjoner: 303 kcal per porsjon
(Ris kommer i tillegg)
  • 6 stk kyllingfilet
  • Smør eller 2 ss olje
  • 1 beger Crème fraîche lett
  • 2 terninger grønnsaksbuljong
  • 2 dl vann
  • 300 g grønne druer
  • Pepper
  • Salt
  • Ris 
Sånn gjør du:
  1. Skjær kyllingfileten i litt store biter.
  2. Brun kyllingen, i flere omganger, raskt i en stor varm panne med litt smør eller olje.
  3. Legg dem over i en kjele
  4. Hell på vannet, knus grønnsaksbuljong og tilsett den, krydre med sort pepper.
  5. La kyllingen småkoke i 5 minutter.
  6. Tilsett Crème fraîche, kok opp og bland alt god sammen.
  7. Skjær druene i to og tilsett dem i gryta. 
  8. La det surre ytterligere i ca. 5 minutter.
  9. Smak til med salt og pepper.
Serveres med kokt ris og pynt med noen urter, hvis du har.
Godt brød er også godt til, dyppes i sausen - nam nam !!



Ingredienser
⋱ ⋮ ⋰ ⋰
.((¯`´¯) Spis & nyt !!!
`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸¸.•*¨`*•..¸✿✿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF