30 januar 2015

Kaviarsaus ✿ En av verdens beste !

Dette innlegget inneholder produktplassering.

Jeg har fått nydelig kaviar fra Melbu kaviar ,  den inneholder kun rogn av torsk fra Lofoten/Vesterålen, uten kunstige fargetilsetninger og er røket på tradisjonelt vis.

I dag har jeg laget oppskrift på noe som må være en av verdens beste kavairsauser.
Den smaker helt nydelig til hvit fisk, stekt eller kokt og passer ypperlig til fiskeboller.

Til 4 porsjoner:
Kaviarsaus:
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 4 dl melk
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts hvit pepper
  • 3-4 ss Melbu kaviar orginal
Smelt smør i en kjele, rør inn hvetemel og spe med melk, litt og litt om gangen.
La det koke i 5 minutter, smak til med salt, pepper og kaviar.


Du finner også Melbu Kaviar på facebook : Melbukaviar
Melbu kaviar leveres i to utgaver, orginal og mild med lavere saltinnhold.
Begge smaker veldig godt ! I sausen brukte jeg Melbu Kaviar Orginal, den har en god sterk smak av ekte fiskerogn og smakte helt nydelig i kaviarsausen.

Her en oppskrift på en ovnsrett, som jeg har brukt sausen i : Ovnsbakt skrei med kaviarsaus ✿

Melbu kaviar kan du bestille her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF