25 januar 2015

Asiatisk omelett med biff !


Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne. Den kan fylles med hva du måtte ønske av grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr.

Her får du oppskrift på en god, mektig omelett med biff og asiatiske smaker 🌿

Denne biff-omeletten kan gjerne serveres til middag !



Til en person trenger du:
  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • Stekesmør
  • Stekeolje
  • 100 g biffkjøtt
  • 100 g sopp
  • 50 g bønnespirer
  • 1 ss oystersauce
  • 1 ss soyasaus
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Del biffkjøtt, jeg brukte ytrefilet og sopp i skiver. 
  2. Krydre kjøttet godt med salt og pepper.
  3. Stek biff og sopp rask i en varm panne med olje.
  4. Tilsett bønnespirer, oystersauce og soyasaus og la at bli gjennomvarmt. Sett det til side, mens du steke omeletten.
  5. Visp egg og vann lett sammen.
  6. Stek omeletten på middels varme med litt smør.
  7. Når omeletten nesten har stivnet legger du på biffblandingen på den ene halvdelen.
  8. Brett den andre halvdelen over og stek videre noen minutter.
 
Asiatisk omelett med biff

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF