06 november 2014

Stekt steinbit med tajarinpasta av egg og fennikel & løk i soyasaus !

OBS: Dette innlegget inneholder produktplassering/reklame

Nydelig smakfull pastarett, som er rask og lage !

Tajarinpasta av egg, fra Matbazaren er en klassisk båndspagetti med egg,
som gir en rikere smak og en nydelig lysegul farge. Den er utrolig god, skriver ikke det kun som reklame, men den er faktisk det altså !!

Steinbit er ikke en vakker fisk, men ypperlig som stekefisk da den er "fast i fisken", så den henger godt sammen under varmebehandling.


Til 2-3 porsjoner:
  • 200 g tajarinpasta av egg
  • Smør
  • Olje
  • 400 g steinbitfilet, uten skinn og bein
  • 1 stk løk
  • 1 stk fennikel
  • 3 ss soyasaus
  • Salt
  • Pepper
  • Basilikum
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken al'dente.
  2. Tajarinpasta fra Gran Cucina skal kun koke i 4 minutter.
  3. Skjær løk og fennikel i skiver, stekes i godt smør, tilsett soyasaus. Smak til med salt og pepper.
  4. Skjær steinbiten i serveringsstykker og dryss med salt og pepper.
  5. Stek fiskestykkene i olje ved middels varme til de er gylne, ca. 2 minutter på hver side.
  6. Bland avsilt pasta og løkblandingen godt sammen.
  7. Server pastaen med fisken på toppen.
  8. Dryss over hakket basilikum.
Tajarinpasta av egg kan du bestille her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF