27 juli 2014

Egg cocotte med crème fraîche, vårløk og tomat ✿⊱╮✿⊱╮


Litt duskregn og 'bare' 22 grader i dag, nesten litt godt !
Men det ser ut som solen snart titter frem igjen 💛

Starter søndagen med en fransk frokost på terrassen 🐣🍅
Oeufs en Cocotte = bakte egg !!!

Du kan variere innholdet med hva du måtte ønske av grønnsaker og proteiner.
Her er en oppskrift med sjalottløk og sopp: Egg cocotte 🍄


Du trenger til 1 porsjon (=280 kcal )
  • 1 egg
  • 1-2 ss crème fraîche lett
  • 1/4 vårløk
  • 1 tomat
  • 2 ss revet ost
  • Salt
  • Oregano
Sånn gjør du:
  1. Smør en liten form.
  2. Rør sammen crème fraîche, hakket vårløk og tomater skåret i terninger, fjern innmaten.
  3. Legg det i formen, strø over litt revet ost og legg ett egg på toppen.
  4. Krydre med salt og oregano.
  5. Stekes ved 200 grader i ca. 15 minutter.





Bildet på instagram ble postet av Godt.no i dag ⊱╮⊱╮



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF