19 november 2013

Tomatsuppe med pesto og egg ♫


⋱ ⋮ ⋰ ⋰.((¯`´¯) Kjempegod tomatsuppe, med futt i c",)
`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸ღ¸.•*¨`*•..¸✿✿

Bruk noen ekstra kroner på en god pesto, eller lag den selv, oppskrift på pesto 👉 her.
Server dem gjerne med pannekaker, som du finner oppskrift på 👉 her.


  Til 4 personer:
  • 1 løk
  • 1 fedd hvitløk eller 2 ts hvitløk fra Gourmet Garden
  • 2 ss solsikkeolje
  • 3 bokser hermetisk tomat
  • 1/2 rød chili
  • 2 ss tomatpure
  • 2 ss frisk basilikum
  • 6 dl vann + ett beger Maggi FondCup med kylling*
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 ts sukker
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts pepper
Sånn gjør du:
  1. Start med å lage pesto, hvis du skal lage den selv.
  2. Finhakk løk og chili, surr det i olje sammen med hvitløk til det blir blankt.
  3. Ha i tomatpure og la det surre med, mens du rører i 1 minutt.
  4. Tilsett tomat, kraft, eddik, sukker.
  5. Kok suppen i 10 minutter.
  6. (Kok eggene, som skal legges i suppen ved servering)
  7. Mos suppen glatt med en stavmikser.
  8. Smak til med salt og pepper.
*Kan byttes ut med grønnsaksbuljong, hvis den skal serveres til en vegetarianer.

Hell suppen over i suppeskåler og server med pesto og kokt egg ♫

⋱ ⋮ ⋰ ⋰
.((¯`´¯)  Spis & nyt !!!
`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸✿ღ¸.•*¨`*•..¸✿✿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF