21 mars 2018

Karbonadesandwich med potetskiver

Kan oppfattes som REKLAME, men jeg har betalt for varene ! #foråværepådensikresiden

Denne retten er fra Hverdagskassen fra Godtlevert
Når man bestiller Hverdagskassen til 2 personer er det obligatorisk med 4 middager.

Karbonadesandwich med potetskiver
Grove håndstekte karbonader med løk fra Brødr. Ringstad i Rakkestad. Karbonadene er laget av svin og storfekjøtt. Langbrød fra Staur Foods på Tolga i Hedmark. Chili majones fra Alna i Vestby, Akerhus. Blandet salat fra Huseby Gård på Lierstranda og poteter fra Bjertnæs & Hoel på Nøtterøy.

GodtLevert bruker ganske små, lokale produsenter -og det er pluss i margen.
Alle ingrediensene var av god kvalitet, smakte godt og det var mer enn nok til 2 personer.

SMAKFULLT og godt smørbrød !!!


Til 2 porsjoner
Potetskiver
  • 500 g poteter
  • 2 ss solsikke-/rapsolje
  • salt og pepper
Karbonader, løk og tomat
  • 1 stk tomat
  • ½ stk rødløk
  • 450 g karbonader
Langbrød, salat og chilimajones
  • 1 pakke langbrød av fullkorn
  • 1 pakke tobladssalat
  • 1 beger chilimajones
Sånn gjør du:
  1. Varm opp ovnen til 220 grader varmluft.
  2. Kutt potetene i skiver og fordel dem på et stekebrett. Ha olje, salt og pepper på potetskivene. Sett brettet i ovnen og stek potetskivene til de er gylne og møre. Det tar omtrent 25–30 minutter. Vend om på potetene underveis.
  3. Del tomaten i to og skjær rødløken i tynne skiver.
  4. Varm karbonadene i ovnen når det gjenstår 15 minutter av potetenes steketid.
  5. Varm langbrødene i ovnen i 2–3 minutter.
  6. Server karbonader med langbrød, med salat, tomat, rødløk og chilimajones
Skjærer poteter i tynne skiver !
Poteter og karbonader klare til steking !
Langbrød av fullkorn stekes i 3 minutter !
Middagen er klar til servering !

Denne uken -Uke 12-2018 prøver jeg Hverdagskassen fra Godtlevert
Til 2 personer, 4 middager per uke, koster kr. 549,-  Kr. 69,- per middag må jeg si er ganske rimelig !!

Dette er vår billigste matkasse og passer for alle som har lyst til å kutte ned på matbudsjettet, men fortsatt spise enkel og god middag. Typiske råvarer du kan finne i Hverdagskassen er svin, farseprodukter, sei og lårprodukter av kylling.
Økonomisk, enkelt og familievennlig
Rimeligere råvarer = rimeligere matkasse
Tilberedningstid: Omtrent 15-35 minutter per måltid.



Hverdagskassen - Uke 12 / 2018 - Til 2 personer !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF