10 mars 2018

Fullkornstortilla med osteomelett, masse grønnsaker, koriander & jalapeños ♫


Når du våkner brått på morgenkvisten, med DEN oppskriften på frokost i hodet !!!
Ja, der har dere meg !
Nå må det testes om det var mareritt eller drømmehimmelen !


Prøver stadig å leve litt sunnere, men jo mindre man skal spise -jo mer tenker man og drømmer om mat.

Tortilla av fullkorn fylt med osteomelett, masse grønnsaker og hot jalapeño 🌿 
-
og det smaker knallgodt ♫

Herlig smaksrike, sunne, hotte og gode vegetar wraps !
Spis dem med en gang -eller pakk dem inn og ta dem med på jobb,
skole eller på tur ♫


Du trenger til 2 porsjoner:
Inneholder ca. 350 kcal per porsjon 
  • 2 stk tortilla av fullkorn
  • 3 egg
  • 3 ss vann
  • Stekesmør
  • 40 g revet mozzarella 
  • Vårløk
  • Babyleaf salat
  • Agurk
  • Gulrot
  • Paprika
  • Koriander
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Skjær agurk, gulrot, paprika og vårløk i tynne strimler.
  2. Visp sammen 3 egg og 3 ss vann.
  3. Hell røren i en stekepanne med smør på middels varme.
  4. La den nesten stivne, legg på mozzarella og vårløk i strimler, på halve siden av omeletten.
  5. Krydre med litt salt og pepper.
  6. Brett den andre delen over og la den steke til osten har smeltet.
  7. Legg babyleaf, agurk, gulrot og paprika på en tortilla. 
  8. Legg på skiver av omelett, jalanepo og masse frisk koriander.
  9. Rull sammen -og spis og nyt
Tips:
Hvis du ønsker så kan så smøre ett lag med smøreost på tortillaen før du legger på fyllet ♫

Ingredienser ♫
Steker omelett ♫
Drysser over mozzarella og vårløk ♫
Monterer sammen wraps ♫
Klar til servering ♫
Herlig godt ♫
Spis & Nyt ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF