15 januar 2018

Resteform med kålrulletter i tomatsaus og pasta ✿


I går lagde jeg en stor porsjon kålruletter i tomatsaus, som du finner oppskrift på 👉 her.
I dag ble det en enkel, men god ovnsrett med pasta og rester av kålruletter i tomatsaus.


Jeg stekte resteformen på kombidamp funksjonen.
En kombinasjon av varmluft og damp, den bruker 25% damp og 75% varmluft, noe som gir ett saftig og godt resultat. Denne kombinasjonen er spesielt godt egnet gratenger. Varmluften fordeles jevnt i hele ovnen og sørger for at teksturen blir perfekt og osten nydelig og gyllen
 


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 250 g pasta
  • 500 g kokte kålruletter i tomatsaus
  • Basilikum
  • Revet ost
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet og legg pastaen i en smurt ildfast form.
  2. Skjær kålrulettene i biter, både kjøttfarsen og kålen -og legg det over den kokte pastaen. 
  3. Hell over tomatsausen og bland alt godt sammen.
  4. Dryss over frisk basilikum.
  5. Dryss til slutt over revet ost.
  6. Sett kombidamp ovnen på 180°C varmluft+damp, fyll vannskuffen med vann og stek retten på nest nederste rille i ca. 20 minutter.  I vanlig stekeovn : 200°C i ca. 20 minutter.
Ingredienser 
Skjær kålrulettene i biter 
Bland pasta, kålrulletter og tomatsaus godt sammen. Dryss over hakket basilikum og ost 

Stekes i kombidamp på 180°C eller i vanlig stekeovn på 225°C
Spis & Nyt 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF