27 oktober 2017

Enkel fromasj med jordbær og Popping Candy ♥


Fromasj er en gammel klassiker, som nesten har gått i glemmeboken.
Fromasj blir laget med gelatin og kremfløte eller eggedosis, samt smaktilsatt med bær, frukt eller sjokolade.

Her har jeg laget en enkel utgave med gelepulver med jordbærsmak i stedet for gelatin og jordbær
-og drysset fromasjen med Popping candy med jordbærsmak.

Popping candy er små biter av sukker som eksploderer når det kommer i munnen.
Rask, smakfull og morsom dessert for barn og bestemødre 😋💙


Du trenger til 4-5 stk:
  • 1 pakke jordbærgele
  • 2,5 dl vann
  • 3 dl kremfløte
  • Popping candy med jordbær
Sånn gjør du:
  1. Kok opp 2,5 dl vann, halv vannmengde i forhold til det som står på pakken.
  2. Visp inn jordbærgele-pulveret.
  3. Avkjøles til den er helt kald.
  4. Visp krem av fløten.
  5. Bland inn jordbærgeleen.
  6. Hell den over i en stor bolle eller i porsjonsskåler/glass.
  7. La den stivne i kjøleskapet i to timer.
  8. Dryss over popping candy ved servering -og pynt med sitronmelisse hvis du har.
  9. Le - Spis & Nyt 
Tips:
Av en eller annen grunn ble det masse skum på toppen av geleen, det fjernet jeg men en skje.
Du kan gjerne tilsette biter av frisk god jordbær.

Geleen er avkjølt og fløten vispet til krem
Fromasjen skal stivne i kjøleskapet i to timer 
Klar til servering 
Le, spis & nyt 

Ingredienser til verdens enkleste dessert 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF