18 juni 2017

Crock-Pot Italiensk Biffgryte ✿


Bruk 15 minutter til å steke kjøttet -og å forberede retten på morgenen
- eller forbered gryta -og sett den i kjøleskapet til du setter den på "KOK" neste dag.
7 eller 10 timer senere er en herlig biffgryte klar 


Du trenger til 4 porsjoner:
  • 600-800 g storfekjøtt, jeg brukte mørbrad
  • Stekeolje
  • Salt
  • Pepper
  • 3 ss tomatpure
  • 2 ts oregano
  • 1 ts salt
  • 400 g hermetisk tomat
  • 1 ts worcestershiresaus
  • 400 g blandet paprika i forskjellige farger

Sånn gjør du:
  1. Del kjøttet til biffer på ca. 100 gram. 
  2. Brun biffene raskt i en varm panne med litt olje -og krydre godt med salt og pepper.
  3. Legg kjøttet i Crock-poten.
  4. Bland sammen tomatpure, tomater, worcestershiresaus, salt og oregano.
  5. Hell blandingen over kjøttet.
  6. Skjær paprika i store biter og legg dem på toppen.
  7. Sett Crock-Pot kjelen på innstilling LOW -og kok den i ca. 10 timer -eller 6-7 timer på HIGH.
Server gryta med kokt pasta eller hva du måtte ønske.

Ingredienser 
Biffene er brunet raskt i en varm stekepanne med olje 

Tomatblanding og paprika 
Helt over tomatene 
Tilsatt paprika 
Klar til koking i Crock-Pot gryta 
Spis & Nyt !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF