01 mars 2017

Risotto med kjøttdeig !


Enkel hverdagsrisotto, som er kjempegod !!
Denne smakfulle middagen vil falle i smak hos både liten og stor 🍅
Du lager den på ca. 30 minutter -og alt du trenger er One Pot / en kjele !

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 1 stk løk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, finhakket 
  • 1 ss smør til steking
  • 400 g kjøttdeig 
  • 3 dl risottoris, ukokt
  • 3 ss tomatpuré
  • 6 dl vann
  • 1 beger kjøttfond av storfe
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 ss smør
  • 1 dl parmesan, revet
  • Små tomater, delt i to
  • Frisk ruccola

Sånn gjør du:
  1. Surr løk og hvitløk i smør i 2 minutter eller til løken er myk. 
  2. Tilsett kjøttdeig og stek videre under omrøringen til kjøttdeigen er godt brunet.
  3. Tilsett ris og tomatpuré, og surr videre i 1 minutt.
  4. Tilsett vann og kjøttfond i risottoen og kok på lav varme, under stadig omrøring i ca. 20 minutter, eller til risen er ferdig.
  5. Rør inn smør og parmesan.
  6. Smak til med salt og pepper og server varm risotto med ruccola og tomater.
Smaker smaskens 🍅

Steker løk og kjøttdeig !
Tilsatt tomatpure og ris !
Tilsatt vann og kjøttfond, skal koke i 20 minutter !
Klar til servering !

Spis & Nyt !!

Ingredienser !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF