04 mars 2017

Rekesmørbrød med koriander -og persille pesto ♫


Herlige rekesmørbrød med smaksrik, hjemmelaget pesto 🌿

Lag gjerne majones selv, oppskrift 👉 her.



Kan nytes når som helst -og nesten hvor som helst
Kos dere


Du trenger:
  • Reker
  • 1 bunt koriander
  • 1 bunt persille
  • 2 ss pinjekjerner
  • 1 dl olivenolje
  • Salt 
  • Pepper
  • Sitron
  • Loff
  • Smør
  • Majones
  • Ruccola
Sånn gjør du:
  1. Rist pinjekjerner raskt i en varm stekepanne.
  2. Kjør koriander, persille, pinjekjerner og olivenolje med en stavmikser til en glatt masse.
  3. Smak til med salt og pepper.
  4. Skrell rekene.
  5. Smør loffskiver med smør, legg på litt ruccola, masse reker, majones, pesto og sitron.
Ristet pinjekjerner  ♫
Klipp av urtene, med stilk og alt....  ♫ Så mye hadde jeg...... 
..... så mye fikk jeg igjen 😊
Koriander -og persille pesto klar til servering  ♫
Rekesmørbrød klare til servering  ♫

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF