29 desember 2016

Nyttårsmeny ~*♥*~ Tre rettes festmeny ♫♪


Årets siste middag trenger ikke være så fancy og vanskelig å lage.
Lag det du liker aller best !! Her har jeg satt sammen 3 av mine favoritter :
Sitruskokt laks, nydelig andebryst og panna cotta med vinterens frukt 💕
Oppskriften finner du i navnet på retten.


Dette er en kjempegod, litt spennende forrett ✿✿

Det tar litt tid å 'koke' fisken og den må serveres med en gang de friske ingrediensene er tilsatt.
Retten trenger litt timing, men er veldig enkel å tilberede.
Hvis du begynner med forberedelsene 4,5 time før retten skal serveres så går det helt fint !
Godt, friskt og syrlig ♫♪


Servert med fløtegratinerte poteter og asparges ♫♪

Ikke noe er så godt som mørt, rosastekt, smakfullt andebryst !
Servert med rykende varme fløtegratinerte poteter, knasende asparges, søte løk og en nydelig sjysaus, som har lagd seg helt selv !
Denne retten servert jeg første gang på hytta, men den er så god så den kan også serveres i de fineste middagsselskaper ✿✿



Deilig fløyelsmyk panna cotta -eller kokt fløte, som det egentlig betyr er noe av det beste jeg vet
og prøver stadig nye "vrier" på den 
Nå er det nydelig Sharon frukt i butikkene 
Desserten kan gjerne lages dagen før, men vent med frukten.

GODT NYTT ÅR !!  ~**~


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF