06 november 2016

Salat med parmaskinke, sharon og pesto !


Hadde igjen rester av helgens 👉 pizza 
og 👉 fruktsalat
når restene ikke passer til lapskaus eller suppe, bruker vi restene i en enkel salat.

Gjennoppskrifter kalles det
.
Middagen jeg lagde i går, har ingredienser som også kan brukes til måltidet i dag.


Sharon ser ut som en liten, oransje tomat og hører til i persimonfamilien.

Persimon, eller kaki som den også blir kalt er en populær frukt i Kina og Japan, hvor også mesteparten av disse fruktene dyrkes.
Kakitreet kommer fra Kina og hører til ibenholtfamilien. Kaki er en av de eldste artene av dyrkede frukttrær, i Kina har arten vært dyrket i mer enn 2000 år. Treet kan bli opp til 10 meter høyt og minner i form om epletrær.
Sharonfrukten er en av de mange persimonsortene som finnes.
Sharon har opprinnelse så sent som på 1980-tallet i Sharondalen i Israel.


Herlig smaksrik salat - søtt, salt og fruktig 🍓

Du trenger:
  • Ruccola
  • Parmaskinke
  • Oliven
  • Sharon / Persimon
  • Jordbær
  • 👉  Pesto
Sånn gjør du:
  1. Skjær sharonfrukt i biter.
  2. Skjær jordbærene i to deler.
  3. Legg ruccola på ett fat eller en tallerken, det spørs hvor mange du skal lage til.
  4. Legg på parmaskinke, oliven, sharon, jordbær og drypp over litt pesto.
  5. Spis & Nyt
Ingredienser !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF