26 oktober 2016

Hjortegrillpølser på sandwich med soppstuing og syltet rødløk ♪♪


Fikk tak i noen fantastiske, nydelige grillpølser av hjort, kortreiste fra Løiten Hjorteoppdrett.
Kostet noen kroner, men de var verdt hvert øre !
Gode pølser fortjener noe annet en lompe, ketchup og sennep.

Prøv denne sammensetningen a'la Edel :
Gode viltpølser, kremet soppstuing og syrlig rødløk, servert på sprøtt ristet brød ⊱╮⊱╮ 



Du trenger til 3 porsjoner:
  • 6 stk hjortegrillpølser
  • Smør
  • Soppstuing *
  • Syltet rødløk *
  • 3 skiver godt brød
  • Persille
Sånn gjør du:
  1. Lag rødløken, som du finner oppskrift på 👉 her. Den må stå to timer før servering, gjerne natten over.
  2. Lag soppstuingen og stek pølsene i godt smør.
  3. Rist brød i en brødrister eller i stekeovn.
  4. Legg soppstuing på brødet, server med grillpølser, syltet rødløk og ett dryss persille
Soppstuing:
  • 200 sopp, jeg brukte aromasopp og sjampinjong
  • Raps eller solsikkeolje
  • 1-2 ss smør
  • 0,5 dl fløte
  • Salt 
  • Pepper
  • Persille
Sånn gjør du:
  1. Børst soppene, skjær dem i skiver og stek dem i en varm stekepanne over middels varme med litt olje.  La de ligge rolig i pannen noen minutter.
  2. Ha smør i pannen og stek videre til soppen er ferdig stekt. 
  3. Tilsett fløte og kok inn under omrøring til fløten tykner. 
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Rør inn litt hakket persille, en spiseskje eller to.
Smaker aldeles smaskens !!!

Kr. 14,- pr. pølse - Litt må det koste !

Ingredienser !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF