27 april 2016

Pastasalat med rød pesto, reker og avokado ღ


En god blanding av mine favoritt ingredienser !
God, kald, litt hot pastasalat - det ble jammen meg godt !!
Putt gjerne salaten i en boks og ta den med på skolen eller jobb, da kan du glede deg til lunch 

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 250 g ukokte pastaskruer, fullkorn
  • 200 g renset reker
  • 3 ss rød pesto *
  • Avokado
  • Sitronsaft
  • Koriander
Sånn gjør du:
  1. Skrell reker.
  2. Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet og skyll den i kaldt vann så den ikke fester seg sammen.
  3. Lag tomatpesto eller bruk ferdig kjøpt på glass, og bland den inn i pastaen.
  4. Skjær avocado i biter og dynk den med litt sitronsaft.
  5. Legg pasta i en salatbolle, rett på en servingskål eller i matboksen, legg på reker, avokado og dryss over koriander.
  6. Spis & Nyt !
Pasta med pesto, avocado, reker og koriander !
Spis & Nyt !


Hvis du vil lage pesto selv:
Tomatpesto med chili:
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 stk rød chili, finhakket
  • 100 g soltørkede tomater
  • 2 ss pinjekjerner
  • 2 ss revet parmesanost
  • 1 dl olivenolje
  • Salt
  • Pepper
Sånn gjør du:
  1. Rist pinjekjerner i en varm panne.
  2. Finhakk chili.
  3. Ha alle ingrediensene til pestoen i en fooodprossesor.
  4. Kjør sammen til en glatt mos og smak til med litt salt og pepper.
Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF