02 april 2016

Omelett med kalkunskinke ♫♪ Servert med asparges !


Omelett er egg som er pisket sammen og stekt med smør eller olje i en stekepanne.
Den kan fylles med hva du måtte ønske av grønnsaker, kjøtt, fisk og skalldyr.
Her har jeg brukt kalkunpålegg og ost.

Jeg serverte omeletten med lettkokte varme asparges og godt brød.
Denne kan nytes til frokost, lunch, middag eller kvelds ♫
Det passer alltid med omelett !!
Til en porsjon trenger du:
  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • Stekesmør
  • 50 g kalkunskinke
  • 3 ss revet ost
  • Salt
  • Pepper
  • Asparges
  • 2 stk cherrytomater
Sånn gjør du:
  1. Visp sammen 2 egg og 2 ss vann.
  2. Hell røren i stekepanne med smør på middels varme.
  3. Skjær kalkunpålegg i biter.
  4. La omeletten nesten stivne, legg på kalkunpålegg og hvitost på halve siden av omeletten.
  5. Krydre med litt salt og pepper.
  6. Brett den andre delen over og la den steke til osten har smeltet.
Asparges:
Knekk av den nederste delen på aspargesen og kok dem i lettsaltet vann 3-4 minutter.

Steker omelett
Spis & Nyt ♫
Nom Nom !!

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF