10 oktober 2015

Biff & Guacamole sandwich ♫♪ ღ


Skikkelig snadder til lørdagskos ღღღ
Mørt biffkjøtt med smakfull cheddar, hjemmelaget god guacamole, varme ciabatta og sprø chips ♫♪
Denne smaksbomben må dere teste ut !!

Du trenger:
  • Ciabatta
  • Biff av entrecote, ytre- eller indrefilet
  • Smør og olje
  • Salt og pepper eller biffkrydder
  • Cheddar
  • Rødløk
  • Tomater
  • Ruccola
  • Guacamole *
  • Chips

Guacamole er en kald dippsaus, laget av avokado.
Ett naturlig følge til tex-mex food, men passer også perfekt til biff.
Lag den først og oppbevar den i kjøleskapet frem til servering.
Oppskriften finner du her.


Biff:
Ta kjøttet, jeg brukte ytrefilet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
Krydre biffene med salt og pepper eller biffkrydder.
Stekes i en blanding av rapsolje og meierismør på sterk varme, i ca. 3 minutter til det begynner å piple opp kjøttsaft, snu, og stek på den andre siden til det kommer frem kjøttsaft.
Da er biffen medium stekt.
La den hvile 5-10 minutter før du skjærer den opp i skiver.

Tilbehør:
Stek ciabatta etter anvisning på pakken.
Skjær rødløk i tynne skiver og tomater i skiver eller båter.
Skjær ciabatta på langs.
Legg  ruccola, tomatskiver og løk på den nederste delen av ciabattaen.
Skjær biff i skiver og legg den på grønnsakene, legg på ost, guacamole og ciabattatoppen.
Server biffsmørbrødene med chips.

Ingredienser ♪

Biffsmørbrødet kan også serveres med pommes frites og litt bearnaise ♪
Spis & Nyt ♪♪


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF