20 juni 2015

TACOGRATENG ♫♪


Taco - Norges nasjonalrett, hvis 'kidsa' fikk bestemme !
Her en oppskrift på en enkel ovnsrett, som kan forberedes i god tid og stekes rett før servering.
Server den med god hjemmelaget guacamole, tortillachips og salat ♫♪

Til 4 porsjoner trenger du:
  • 1 løk
  • 2 hvitløksfedd
  • 400 g kjøttdeig
  • 1 pose tacokrydder
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater à 400 g
  • 1 glass tacosaus
  • 1/2 ts pepper
  • 3 dl Crème Fraîche Lett
  • 2 dl revet ost 
  • Tomater
  • Agurk
  • Guacamole *
  • Tortillachips
Fremgangsmåte:
  1. Finhakk løk og hvitløk. 
  2. Stek løk og hvitløk sammen med kjøttdeig, under omrøring til kjøttdeigen er stekt.
  3. Tilsett kryddermiks, hakkede tomater, tacosaus og pepper. La det trekke noen minutter.
  4. Fordel blandingen i en ildfast form. Bland crème fraîche med ost, og fordel det over. 
  5. Gratiner i ovnen i ca. 20 minutter, på 225 °C.
  6. Skjær tomater og agurk i biter og legg det på tacogratengen ved servering.
  7. Server tacogratengen med hjemmelaget guacamole, som du finner oppskriften på her, sprø tortillachips og gjerne en salat.
Spis & Nyt  ♫♪

Klar til stekning !

Under arbeid c",)

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF