01 juni 2015

Hverdagsgryte med pølser av kylling og kalkun ✿


Billig, smakfull, enkel gryterett som du lager på under 20 minutter !
Ganske så sunn også - inneholder ca. 550 kcal per porsjon, tilbehør kommer i tillegg.
Serveres med ris, potetmos eller pasta.


Til 6 porsjoner trenger du:
  • 900 g kjøttpølse av kylling og kalkun
  • 4 vårløk
  • 1 søt paprika
  • 2 smør 
  • 3 ss hvetemel
  • 4 ss tomatpuré
  • 5 dl kjøttkraft
  • 2 dl Crème Fraîche Lett
  • Salt
  • Pepper
  • Persille
Sånn gjør du:
  1. Fjern skinnet på pølsene, hvis de ikke er skinnfrie og skjær pølsene i terninger.
  2. Skjær vårløk i ca. 3 cm lange biter og paprika i strimler.
  3. Fres tomatpuré i smør i en panne eller gryte.
  4. Tilsett pølsebitene. 
  5. Strø over mel og rør om. 
  6. Tilsett kjøttkraft, jeg brukte vann og ett beger "Fond du Chef" fra Knorr.
  7. Kok opp.
  8. Tilsett paprika og vårløk og bland alt godt sammen.
  9. Bland inn crème fraîche og rør forsiktig om.
  10. La retten putre i ca 10 minutter. 
  11. Smak til med salt og pepper.
  12. Dryss over hakket persille ved servering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF