27 mars 2015

Tre retters fargerik PÅSKEMENY ♪♫


Her har jeg satt sammen en meny med spreke farger og gode smaker !
Start gjerne middagen med ett glass rosa musserende !

Kamskjell med chorizo & pimiento
Gode kamskjell, som passer utrolig godt til den salte, sterke chilipølsen og smaken av røkt paprika.
I glasset : Pazo de Villarei Albariño 2011

Oppskriften finner du her.




Langtidsstekt lammelår
Servert med fløtegratinerte poteter, lammesaus og ovnsbakte grønnsaker.
I glasset : Langhe Nebbiolo 2009


Oppskriften finner du her.

 

Panna cotta med mangopuré
Panna cotta er Italiensk og betyr : kokt fløte -og det er så godt !!
Her har jeg laget en med mango - Den er frisk, god og syrlig. Passer godt etter litt tunge middager.

Oppskriften finner du her.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF