15 januar 2015

Pasta og grønnsaker med løvstek & asiatisk saus !


Enkel, rask og lettlaget middagsrett med masse smak 🍅🌿
Det som er praktisk med ferdig kjøpt løvstek, er at den skal tilberedes direkte fra fryst tilstand.

Kan være kjekt og ha noen på lur i fryseren, men du kan lage den selv også.
Bruk mørbrad eller flatbiff og bank den flat mellom to lag plastfolie.


Resultatet blir en helt herlig, smakfull middag, som du kommer til å lage flere ganger


Til 4 porsjoner trenger du:
  • 4 x 125 g løvstek
  • Solsikkeolje
  • 300 g fullkornsspagetti
  • 1 dl soyasaus
  • 1 ss oystersaus
  • 2 ts sesamolje
  • Saften av 1 lime
  • 2 ss frisk koriander, finhakket
  • ½ rød chili, finhakket
  • 1-2 rød paprika
  • ½ -1 grønn squash
  • 2 vårløk
  • 1 rødløk
Sånn gjør du:
  1. Bland soyasausen med oystersaus, sesamolje, lime-saft, koriander og chili.
  2. La sausen stå og trekke smak mens du lager resten av pastasalaten.
  3. Kok fullkornspagettien al'dente etter anvisning på pakken.
  4. Sil av vannet, skyll i kaldt vann, så den ikke fester seg sammen.
  5. Stek løvstek i en varm panne, en og en om gangen, legg løvsteken til side.
  6. Skjær paprika, squash, vårløk og rødløk i passende biter.
  7. Stek grønnsakene rask i en varm panne med litt olje.
  8. Skjær løvsteken i strimler og bland det sammen med grønnsakene.
  9. Hell over sausen og la det koke noen minutter.
  10. Bland til slutt inn kokt spagetti.
  11. Dryss over litt frisk koriander ved servering.
Asiatisk, god og smakfull saus !

Friske grønnsaker !

Ingredienser

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF