12 desember 2014

Rakfisk-tapas !


Sånn litt utpå høsten en gang
så merkes en underlig trang
til noe å smake
som tas opp av lake
og inntas på ulike vis....


Nå er rakfisk-sesongen i gang for fullt, mange som søker etter "rakfisk per person" og "tilbehør til rakfisk", det finner dere svaret på her, ett ganske omfattende innlegg om rakfisk.

Rakfisk i lefse med philadelfiaost & ruccola
Smør ett lag med ost på god lefse, legg på skiver av rakfisk og dryss over ruccola.
Rull sammen og skjær i skiver.

med philadelfiaost & ruccola
Rakfisktapas med philadefiaost & ruccola

Rakfisk i lefse med egg, rømme & rødbeter 
Legg rakfisk, egg i båter, rødbeter skåret i tynne biter og litt rømme i en god lesfse.
Rull sammen og skjær i skiver.

Rakfisktapas med egg, rømme & rødbeter
Rakfisk i lefse med sennep, purre og rømme
Smør ett lag sennep og ett lag rømme på god lefse, legg på purre i ringer og rakfisk i skiver.
Rull sammen og skjær i skiver.

med sennep, rømme & purre

Rakfisktapas med sennep, purre og rømme
Ingredienser til 3 typer rakfisktapas

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF