18 november 2014

Ovnsrett med pasta, pølser og brokkoli !


Billig og enkel hverdagsmiddag !
Jeg har en liten forkjærlighet for ovnsretter.
De kan tilberedes i god tid før middag og kjeler & kar er vasket opp og ryddet bort før middag.
Ovnsretten oppbevares i kjøleskapet til 'sultne sjeler' dukker opp på døren.
Middagen er da fiks ferdig etter 30 minutter.

Du trenger:
Til 4 porsjoner
  • 250 g tørr pasta, gjerne fullkorn
  • 1/2-1 stk brokkoli
  • 400 g pølser 
  • 4 egg
  • 4 dl melk
  • 1 ts salt
  • 1/2 ts pepper
  • 1 dl revet ost
  • Bladpersille
  • 8 cherrytomater
Sånn gjør du:
  1. Kok pasta al'dente, etter anvisning på pakken:
  2. Når det er igjen 3 minutter av koketiden tilsetter du brokkoli, skjært i biter.
  3. La brokkolien koke sammen med pastaen de siste minuttene.
  4. Sil av vannet.
  5. Legg pasta og brokkoli i en ildfast form.
  6. Skjær pølser i skiver og legg dem i formen.
  7. Visp sammen egg, melk, salt og pepper og hell blandingen i den ildfaste formen.
  8. Strø over revet ost og litt hakket bladpersille, kun bladene.
  9. Stekes ved 225 grader i ca. 30 minutter.
  10. Når det gjenstår 5 minutter av steketiden legges tomater skåret i to, på toppen av formen.
  11. Legg på litt ekstra hakket bladpersille før servering.
Godt, billig & enkelt
Under arbeid !
Spis & Nyt !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF