16 november 2014

Egg i skjærsilden !!

Dette innlegg inneholder produktplassering !

Skikkelig 'dagen-derpå' frokost !!!


- eller andre dager hvor man føler seg litt "uggen" og trenger en godt start på dagen !
HØGG og ET, som vi sier på Hedmarken !!

Ser kanskje ikke så innbydende ut, men lover deg - smaker digg !!

Jeg brukte salt med liqurisk krydder og klassisk olivenolje fra Matbazaren.


Til frokost for to trenger du :
  • 1 ss god olivenolje
  • 1 fedd hvitløk, finhakkes
  • 1/2 ts tørket chili, finhakket 
  • 1 box hakkede tomater
  • 1 ts salt med liqurisk krydder eller havsalt
  • 2 egg
  • Revet ost
  • Ristet godt brød
Sånn gjør du:
  1. Hell olivenolje i en liten stekepanne, ca. 24cm, tilsett hvitløk og tørkede chili.
  2. La det surre 1 minutt.
  3. Tilsett tomater og salt. La det koke opp. Det må være varmt nok til at man kan posjere egg i det.
  4. Tilsett egg i pannen, dryss over litt revet ost, men ikke på eggeplommen.
  5. Dekk med lokk og la det småkoke i ca. 5 minutter, eggehviten skal være stivnet, men plommen
  6. skal fremdeles være flytende.
  7. Spises gjerne rett fra stekepanna, med godt varmt brød, som kan dyppes i sausen.
Ingredienser 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF