22 oktober 2014

Fransk Biffsandwich med Dijonsennep (med valnøtter) & Brie !!

OBS: Innlegget inneholder produktplassering/reklame.

Jeg fikk så lyst på god 'kosemat' til kvelds ♫♪
Noe som er raskt og lage, men likevel smaker helt nydelig !
Biff & Sennep er det mange som sier er ' en perfekt match ' !

Har fått ett glass god fransk Dijonsennep med valnøtter fra Matbazaren.
Dijonsennep tilsatt valnøtter gir en nøtteaktig fet rund karakter, på en ellers spiss sennep.

Servert med smeltet Brie, en fransk ost fra Brieregionen sør for Paris -og ruccola, med sin pepper og nøtteaktige smak blir sandwichen riktig så god !!
Lev- Spis - Nyt !! ♫♪



Ingredienser:
  • Ciabatta
  • Entrecôte eller annet mørt biffkjøtt
  • Olje
  • Smør
  • Salt
  • Pepper
  • Dijonsennep med valnøtter
  • Brie
  • Ruccola
  • Cherrytomater

Fremgangsmåte:
  1. Ta kjøttet ut av kjøleskapet 30 minutter før det skal stekes.
  2. Bank biffen med en biffbanker eller bruk noe tilsvarende.
  3. Krydre med salt og pepper.
  4. Stekes raskt i en blanding av olje og smør på sterk varme, så den blir brunet på begge sidene.
  5. Legg på noen skiver ost på hver biff og gratiner raskt i ovnen under grill, til osten er smeltet.
  6. Skjær nystekt ciabatta i to. Smør på litt godt smør, eller dynk litt god olje på hver halvdel og smør på sennep, den er veldig sterk, så smak på den først, trenger ikke så tykt lag, men smak og behag.
  7. Legg på ruccola, legg på biffen og legg den andre delen av brødet på toppen.
  8. Server med noen tomater.
Du trenger ikke mange ingredienser, for å lage ett godt måltid !

3xDijonsennep: Grov, valnøtt og curry

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF