01 september 2014

Pizzabaguett ♫♪


En av 'kidsas', store favoritter !!

Passer godt på travle dager, hvis du har ferdig opptint kjøttsaus på lur.
Kjøttfyllet er det samme, som jeg bruker i spaghetti bolognese !

Det lønner seg og lage store porsjoner med kjøttsaus og fryse dem ned i små porsjoner.


Du trenger til 4 store eller 8 små baguetter:
  • 4 store halvstekte baguetter, gjerne grove eller 8 små
  • 400 g kjøttdeig av storfe
  • 1/2-1 løk, hakket
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1-2 stk gulrot, revet
  • 1 boks hakket tomat
  • 2 dl kjøttkraft (2 dl vann + 1/2 beger Fond Du Chef)
  • 1 ts tørket basilikum
  • 0,5 ts tørket oregano
  • Salt
  • Pepper
  • Revet ost
  • Frisk basilikum
Sånn gjør du:
  1. Stek kjøttdeigen i litt olje eller smør, krydre med salt og pepper. Sett den til side.
  2. Stek hakket løk og hvitløk, til den har blitt gylden.
  3. Tilsett kjøttdeigen og de øvrige ingrediensene.
  4. La sausen småkoke lenge, en time eller to, til den har blitt tykk og smakfull !
  5. Fyll kjøttsausen i halvstekte baguetter, dryss over revet ost og stek de i stekeovn på 220° i 15-20 minutter. 
  6. Dryss gjerne over litt frisk basilikum ved servering.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF