03 september 2014

Ostefylte kjøttruller med pastasalat !


Nok en lettvint hverdags-middag med pasta og kjøttdeig !
Ikke den mest spennende, men rimelig og god middag, som kan lages på 30 minutter.

Til 4 porsjoner:
Kjøttruller:
  • 600 g kjøttdeig
  • 70 g revet mozarella ost
  • 1 egg
  • 4 ss griljermel
  • 2 ss olie
  • Salt
  • Pepper
Pastasalat:
  • 300 g tørr pasta
  • 2 tomater
  • 1/2 agurk
  • 1 liten box mais
  • Frisk basilikum
Dressing:
  • 2 ss olie
  • 2 ss sitronsaft
  • 1 fedd presset hvitløk eller 1 ts hvitløk fra Gourmet Graden
  • Salt
  • Pepper


Tilberedning: 
  1. Rør kjøttdeig, egg og revet ost godt sammen.
  2. Lag 4 stk store pølser av kjøttdeigblandingen.
  3. Vend kjøttrullene i strøkavring.
  4. Stekes på middels varme med litt olje i ca. 15 minutter.
  5. Krydre med salt og pepper.
  6. Kok pasta etter anvisning på pakken, sil av vannet.
  7. Skjær opp tomater (fjern innmaten) og agurk (fjern den bløte remsen i midten) i små biter.
  8. Bland tomater, agurk og mais med den kokte pastaen.
  9. Rør sammen alle ingrediensene til dressingen og bland den forsiktig inn i pastasalaten.
  10. Strø over frisk basilikum ved servering.

Under arbeid !


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF