26 august 2014

Skinkegryte med ris - restemiddag !


Smakfull, enkel og god hverdags-gryte, ferdig på 20 minutter !

Jeg hadde igjen litt 👉 bayonneskinke, som jeg brukte i gryten.
Du kan også bruke rester av skinkestek, stekt kylling, kalkun eller pølser.

Til 3-4 porsjoner trenger du:
  • ca. 500 g skinke
  • 1 paprika
  • 1 løk
  • 3 fedd hvitløk eller ca. 4 ts hvitløk fra Gourmet Garden
  • 1 ss red curry pasta
  • Olje
  • 3 dl crème fraîche
  • Ris
  • Tomat
  • Agurk
Sånn gjør du:
  1. Kos ris etter anvisning på pakken.
  2. Skjær opp skinke, paprika og løk i biter, finhakk hvitløk.
  3. Fres litt olje i en gryte, tilsett curry pasta, løk og hvitløk la det surre noen minutter.
  4. Tilsett skinke, paprika og crème fraîche, la det småkoke 5-10 minutter.
  5. Skjær tomat og agurk i små biter, fjern innmaten i tomaten og den bløte remsen i agurken.
  6. Bland det inn i kokt ris.
Ingredienser

Bayonneskinke !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF