19 juli 2014

Grillet jordbær & mascarponekrem med cognac ✿✿


Smaskens dessert etter ett godt grillmåltid !!

Jordbær tres på grillpinner, husk på og legg grillpinnene i vann en god stund før du trer på jordbærene og legger de på grillen.
Grill jordbærene noen få minutter.
Må serveres med en gang, så du må grille bærene etter hovedretten er spist.
Mascarponekremen kan du lage tidligere på dagen og oppbevare den i kjøleskapet.

Mascarponekrem:
Til 4 personer:
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl creme fraiche
  • 1 vaniljestang
  • 2 ss melis
  • 1 ss cognac
Skrap ut frøene i vaniljestangen, bland de med mascarpone, melis og cognac. 
Tilsett creme fraiche til slutt.

Pynt med sitronmelisse.


⋰ ⋰
.((¯`´¯) Lev - Spis & Nyt !!
`*.¸.*.✿✿¸.•*¨`*•..¸ღ¸.•*¨`*•..¸✿✿

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF