23 juni 2014

Rekespyd med limesmør ❤️


Nydelig sommermat !!
Reker kan jeg spise i bøtter og spann!
Moro med en liten tvist, marinere dem i kryddersmør og la de få en liten puff på grillen.
Passer godt som en liten forrett til ett grillmåltid.

Limesmør:
  • 150 g usaltet smør
  • 1/2 dl tørr hvitvin
  • Saft og revet skall av 1 lime
  • 1 ts brun sukker
  • 1 ss revet gul løk
Bland sammen alle ingrediensene, du kan gjerne prøve og bruke en stavmikser, men det fungerer
ikke særlig bra.
Måtte til slutt bruke skje og gaffel - og røre og røre og røre, men samme hvor mye jeg rørte,
ble det igjen ett par spiseskjeer med væske, som jeg måtte helle ut c",)
- men den smakte godt !

Rekespyd:
Legg spydene i vann, hvis de er av tre en god stund før de skal brukes.
Skrell reker og tre de på spydene.
Pensle dem med kryddersmøret, la de marineres 1 time i kjøleskapet før du griller dem.

Grilles 1 minutt på hver side, skal kun bli litt lunkne, griller du dem for lenge blir de seige.
Nytes sammen med fersk loff, limebåter og resten av kryddersmøret ❤️
Ingredienser




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF