22 februar 2014

Omelett med fersk laks og asiatisk touch


Jeg er i det "asiatiske hjørnet" om dagen, men hva spiser 'dem' til frokost ?

Jeg hadde igjen en laksefilet, som ble ingrediens i dagen omelett. Sammen med sesamolje og koriander ble det en anelse asiatisk touch. 

Server omeletten på godt brød, gjerne ristet med godt smør og en frisk salat 🌿🍅

Til en stor porsjon trenger du:
  • 125 g laksefilet
  • 1 ss sesamolje +1 ts
  • 1/2 ss meierismør
  • 2 egg
  • 2 ss vann
  • Mozzarella, revet
  • Koriander
  • Salt og pepper
Sånn gjør du:
  1. Stek laksefilet, uten skinn i en stekepanne med sesamolje, 2 minutter på hver side, trenger ikke være helt gjennomstekt, da den skal stekes sammen med omeletten.
  2. Legg til side.
  3. Visp egg og vann lett sammen.
  4. Stek omeletten på middels varme i en stekepanne, med 1 ts sesamolje og litt smør.
  5. Når omeletten nesten har stivnet, legg på laks skåret i biter på den ene halvdelen.
  6. Legg på god revet ost og strø over hakket koriander, salt og pepper.
  7. Brett halvdelen uten fyll over fyllet.
  8. Stek videre i noen minutter til osten har smeltet.
Straks klar til servering !


Omelett med fersk laks 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF