13 november 2013

Kylling, pasta og stekte grønnsaker med honningsaus ♫


Denne retten smaker altså så utrolig godt !
Du vil ikke tro det, før du har prøvd den!

Sprø kylling, gode pastaplater, sprø grønnsaker og en helt nydelig saus.
God middag ♫ 

Du trenger til 4 porsjoner:
  • 4-6 stk kyllingfilet
  • 3 stk egg
  • 1,5 dl hvetemel
  • 1 ts pepper
  • 2 ts salt
  • Smør
  • 12 stk lasagneplater
  • Rødløk
  • Paprika
  • Sukkererter
  • Soyasaus
  • Salt og pepper
Saus: 
  • 6 ss flytende honning
  • 3 ss god sennep
  • 3 ss soyasaus
Visp sammen honning, sennep og soyasaus.
Fordel blandingen over kylling, pasta og grønnsaker, når retten er lagt opp på tallerken.

Kylling:
  1. Skjær kyllingfiletene i strimler. 
  2. Visp eggene godt sammen i en bolle og legg i kyllingstrimlene.
  3. Bland mel, salt og pepper på en tallerken.
  4. Vend kyllingstykkene i melet. La dem tørke litt. 
  5. Sett en stor panne på platen. Ha i smør og varm opp.
  6. Når smøret  er nøttebrun legges kyllingstykkene i. Ikke legg for mye i pannen på en gang. 
  7. Stek til kyllingstykkene er gylne og gjennomstekte.
Pasta:
Kok lasagneplater i lettsaltet vann, med litt olje.

Vær litt OBS når du koker den. På pakningen fra Barilla står det 20 minutter, men det
gjelder når den brukes i lasagne. Koker den i vann tar det ca. 10 minutter.

Grønnsaker:
  1. Skjær opp grønnsakene i litt store biter.
  2. Stek paprika, rødløk og sukkererter.
  3. Krydre med salt, pepper og litt soyasaus ♫ ♫
Kyllingsaus !
Kylling !

Grønnsaker !

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Print Friendly and PDF